23.03.2020
Група № 7. (І курс)
”Кухар, кондитер”
Предмет ”Гігієна та санітарія виробництва”
Урок № 14. Тема ”Вимоги до режиму праці. Обов’язки та відповідальність за дотримання санітарних правил”
Корисні посилання: https://osvita-docs.com/node/112
Д/з: Опрацювати поданий матеріал, скласти конспект.


20.03.2020
Група № 14.
«„Електрогазозварник; слюсар-ремонтник; водій автотранспортних
засобів /категорії „В” і „С”/:»
Предмет ”Хімія”
Урок № 32. Тема ”Нітратна кислота. Фізичні та хімічні властивості”
Електронний підручник:  https://pidruchnyk.com.ua/uploads/book/11-klas-khimija-popel-2019.pdf
Корисні посилання: https://www.youtube.com/watch?v=4C0RtWVWHKk
Д/з. §21 с.120 – 122 Опрацювати матеріал, скласти конспект
Виконати тестове завдання за посиланням: https://naurok.com.ua/test/nitrogen-ta-yogo-spoluki-24887.html
Подумати над запитанням:
«Чому легко отруїтися кавуном при відносно невеликому вмісті нітратів (максимальне накопичення до 580 мг/кг), зате столовим буряком із великим вмістом нітратів (максимальне накопичення до 2660 мг/кг) такого не спостерігається?»




Комментарии

Популярные сообщения